EN ES | DE | NL | FR

Over HILCO

Hilarius Haarlem Holland BV (HILCO) is gevestigd in Nederland en biedt een compleet portfolio van lastoevoegmaterialen en slijpmiddelen. Onze grootste kracht is de diversiteit van onze producten, die uiteenlopen van ongelegeerd tot hooggelegeerd staal en aluminiumlegeringen. Onze lastoevoegmaterialen zijn getest en gecertificeerd en worden als zeer betrouwbaar beschouwd door zowel onze klanten als internationaal erkende classificatie-instituten zoals Lloyds Register of Shipping, ABS, DNV-GL en TüV. Onze HILCO HILDISCs worden geproduceerd volgens ISO 9001 en EN12413 en voldoen aan de vereisten van de Organization for the Safety of Abrasives (oSa).

Wij zijn de ideale partner voor fabricage- en constructieprojecten evenals voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden. De zeer gespecialiseerde aard van deze taken vereist een speciale aanpak, die wij kunnen bieden dankzij onze uitgebreide kennis en expertise, onze ervaring en ons zeer complete assortiment.

Wij zijn bekend met de specifieke behoeften van uw activiteiten en hebben de optimale oplossing voor elke toepassing. Op die manier kunnen wij u altijd gericht helpen. Onze ervaren, gemotiveerde en servicegerichte medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en passende oplossingen te bieden. Met andere woorden, wij bieden u maatwerk – overal ter wereld.

Op 28 september 1915 begon Watze Hilarius met de productie van draadnagels en dakleien. Sindsdien heeft Hilarius een sterke reputatie opgebouwd dankzij de goede service aan zijn klanten, die zich inmiddels in meer dan 100 landen wereldwijd bevinden. Dit heeft gezorgd voor sterke partnerships met vele lassers, lasingenieurs, inkoopmanagers, technici en bouw-en productiemanagers. Deze samenwerkingen zijn ontstaan door direct contact of via ons uitgebreide wereldwijde netwerk van getrainde distributeurs. U komt de geregistreerde merknaam HILCO in combinatie met het opvallende groene logo dus overal tegen, ook op plaatsen waar u ons niet zou verwachten.

Voor Hilarius is lassen mensenwerk. We zetten ons in voor het verbeteren van de relaties met onze partners, en daarmee zorgen we ervoor dat alle partijen succesvol zijn. We gaan verder om dichter bij elkaar te komen en hechten veel waarde aan nauwe banden.

Lees hier meer over onze geschiedenis.

Wie zijn wij?

Paul Roukema

Algemeen Directeur

"We streven naar het behouden en uitbreiden van kwaliteit en betrouwbaarheid in onze producten, de technische ondersteuning en de verzending. We zijn er trots op dat we samenwerken met meer dan 100 distributeurs/ vrienden over de hele wereld. "

Johan Reemer

Financieel Directeur

Our team

Ons team 

Export, verkoop, inkoop, administratie, logistiek, magazijn. 

"Bij Hilarius beschouwen we lassen als echt mensenwerk, we willen de relaties met onze zakenpartners verbeteren, waardoor ons wederzijds succes in het bedrijfsleven effectief wordt geoptimaliseerd."

Ons ervaren, zeer gemotiveerd, servicegericht en meertalig team beantwoordt graag al uw technische vragen en vindt de beste oplossingen voor u.

© 2017 Hilarius Haarlem Holland B.V. 

Tel. +31(0) 23 531 91 00

info@hilco-welding.com

Emrikweg 7
2031 BT Haarlem
The Netherlands

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon